🤍 KIITOS!🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

Parhaat lahjavinkit äidille

30.04.2018 3 min lukuaika

Saatat kuulua heihin, joiden sormet syyhyää päästä keksimään jotain uutta ja ihanaa äidille, heihin, jotka tuskailevat mitä ihmettä sitä tänä vuonna keksisi, tai heihin, jotka havahtuivat vasta tämän postauksen nähtyään, että ”Ei kai äitienpäivä nyt jo tule! Apua!” Oli lähtökohta mikä hyvänsä, on meillä kaikilla kuitenkin yhteistä se, että olemme lahjapohdintojemme kanssa samalla agendalla – haluamme ilahduttaa rakasta ihmistä ja kiittää häntä pienen eleen muodossa.

Toisinaan loistava lahjaidea suorastaan kävelee vastaan, mutta usein sopivaa ideaa joutuu hautumaan pidempään. Toivoohan sitä lahjan olevan saajansa näköinen, hälle mieluinen ja tarpeellinen. Ei ole montaa sydäntä lämmittävämpää asiaa, kuin hymyilevä äiti!

Tavarapaljouden keskellä yhä suositumpia lahjoja ovat kuluvat tuotteet ja elämykset. Kosmetiikka on monille äideille ihanaa luksusta, jolla ei aina raaski hemmotella itseään. Kosmetiikkalahja on mitä oivallisin muistutus äidille, että hän on hemmottelunsa ansainnut ja kaikilla mittapuilla sen arvoinen. Sitäpaitsi, kosmetiikkalahjan ei tarvitse olla lainkaan mälsä, vaan valitsemalla tuotteet saajan persoonallisuuden mukaan, saa kasaan ihanan räätälöidyn, saajansa näköisen lahjan! Tässä parhaat lahjavinkkimme erilaisille äideille:

KOKEILUNHALUISELLE

Ennakkoluulottomalle äidille, joka kaipaa uusia elämyksiä tai nauttii maailmanmatkailusta, suosittelemme islantilaista luontoa henkiviä Soleyn tuotteita, uusiseelantilaisten kasvien ja hedelmien aktiiviaineisiin perustuvaia Antipodesin tuotteita tai aasiasta meillekin rantautuneen sheet mask -trendin mukaisia Orgaid kasvonaamioita.

Vilkaise ainakin:

  • Soley steinEy mineral mask -kasvonaamio, joka sisältää mm. vulkaanista savea. Sopii kaikille ihotyypeille.
  • Soley GLÓey exfoliator -kasvokuorinta, joka virkistää ja heleyttää. Sopii kaikille ihotyypeille.
  • Soley Nærð Soothing Tonic Splash -kasvovesi, puhtaan islantilaisen lähdeveden sisältämä kosteuttava ja virkistävä kasvovesi. Sopii kaikille ihotyypeille.
  • Antipodes Grapeseed Butter Cleanser -puhdistusvoi, takuulla erilainen ja ihanan täyteläinen puhdistustuote. Sopii erityisesti kuivalle, herkälle ja ikääntyvälle iholle.
  • Antipodes Aura Manuka Honey Mask -kasvonaamio, joka sisältää uusiseelantilaista ”ihmeainetta”, antibakteerista manukahunajaa. Sopii erityisesti normaalille ja rasvoittuvalle iholle.
  • Orgaid Multipack sheet mask -kangasnaamiot 6 kpl pakkauksessa, joka sisältää 2 kpl jokaista Orgaidin kangasnaamiota (anti-age, nourishing, vitamin c). Sopivat erityisesti kuivalle, samealle ja ikääntyvälle iholle.

 

HERKKUSUULLE

Herkuttelusta nauttivalle äidille, suosittelemme herkullisen rouheita kuorintoja ja mielettömän tuoksuisia tuotteita, jotka nostavat veden kielelle. Huumaavan ihania vaihtoehtoja ovat esimerkiksi:

VISUALISTILLE

Äidille, joka viihtyy kauniiden esineiden ympäröimänä ja arvostaa yksityiskohtia, on oiva tilaisuus huomioida mieltymykset kosmetiikkapakkauksen designissa, oli ulkoasu moderni tai erikoinen. Hyviä vaihtoehtoja ovat mm. Lovely Dayn suloisiin lasipakkauksiin jemmatut tehotuotteet, Madaran modernilla designilla säväyttävät uutuudet, sekä Whamisan tuotteet, joissa hämmästyttää pulloissa leijailevat kasvit ja hedelmät. Erityismaininnan ansaitsee:

 

LAATUA ARVOSTAVALLE

Luksushenkisen äidin hurmaa takuulla Neal’s Yard Remediesin yleelliset siniset lasipakkaukset, ranskalaisen Elixirs & Co:n luonnonmukaiset tuoksut ja parfyymit sekä korkealaatuisen Rahuan hiustenhoitotuotteilla. Meidän tärppimme tästä kategoriasta ovat:

 

HEITTÄYTYJÄLLE

Uusille kokemuksille avoin ja ilolla uuden oppimiseen asennoituva äiti on täydellinen henkilö Biodellyn vuoden äitienpäiväspesiaaliin, 30 minuutin pikameikkiopastukseen Biodellyn myymälään Turkuun. Tilaa pikameikkiopastuksen lahjakortti verkkokaupasta tai myymälästä ja anna äidin varata aika henkilökohtaiseen opastukseen, jonka aikana hän saa olla huomion keskipisteenä. Mukaan meikkiopastuksesta saa noin 10 euron arvoisen yllätyksen.

Myös tavallisia lahjakortteja saa haluamallaan arvolla sekä myymälästä että verkkokaupasta.

Äitienpäivälahjatilaukset ehtivät hyvin perille, kun tilaat viimeistään 7.5. Huikkaa meille tilauksesi kommenttikenttään, mikäli haluat tuotteet valmiiksi paketoituna, niin me hoidamme paketoinnin puolestasi. Käärimme lahjapakkauksia ilolla myös myymälässä, aina äitienpäivään asti.

Ihania äitienpäivähetkiä!


Jätä kommentti

Kommentit on hyväksyttävä ennen julkaisua.