🤍 KIITOS!🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

Suositut perhebloggaajat osakkaiksi Biodellyyn

26.09.2017 2 min lukuaika

Biodellyn tarina alkoi vuonna 2009 kun Tanja Kipinoinen päätti perustaa luonnonkosmetiikan verkkokaupan. Tosta noin vaan ilman sen kummempaa kokemusta luonnonkosmetiikasta tai verkkokaupasta:o) Vuosien varrella, vauvat kainalossa, Tanja rakensi Biodellystä yhden tunnetuimmista luonnonkosmetiikan brändeistä Suomessa. On aika ottaa seuraava askel eli kasvuloikka, ja siihen tulevat nyt avuksi Ida Fram Group sekä neljä upeaa bloggaajaa Suomen Blogimediasta:

”Keväällä julkistettu SBM Kipinä -hanke on valinnut ensimmäisen sijoituskohteensa. Luonnonkosmetiikan verkkokaupan Biodellyn omistajiin ja taustavoimiin kuuluvat nyt Ida Fram Groupin lisäksi neljä Suomen Blogimedian bloggaajaa, joiden osaamista ja vaikutusvaltaa hyödynnetään monipuolisesti yrityksen markkinoinnissa ja kehityshankkeissa.

SBM Kipinä on markkinointiviestinnän suunnittelu- ja konsulttiyhtiö Ida Fram Groupin käynnistämä hanke, joka on erikoistunut alkuvaiheen yritysten rahoittamiseen ja tukemiseen. Luonnonkosmetiikan verkkokauppa Biodelly valikoitui sijoituskohteeksi, koska sen hyväksi todettu liikeidea perustuu vahvasti Kipinä-hankkeen kirjattuihin arvoihin: kotimaisuus, kestävä kehitys, vastuullinen yrityskansalaisuus, asiantuntijuus ja henkilöstökeskeisyys.

”Biodelly on erinomainen startti Kipinälle: se on kotimainen, kasvualalla, edustaa kestävää kehitystä, ja mikä tärkeintä, toimii aktiivisesti verkossa. Biodellyn kilpailutilanteen kannalta kriittiset tekijät ovat juuri niitä, joita uskon meidän pystyvän heille tarjoamaan”, kertoo Ida Fram Groupin toimitusjohtaja ja Kipinän isä Teemu Jokinen.

Bloggaajat mahdollistavat kasvun

Hankkeen tavoitteena on vahvistaa Biodellyn asemaa markkinassa tekemällä seuraava kasvuloikka tiiviissä yhteistyössä sosiaalisen median mielipidevaikuttajien kanssa. Sijoitusmalliltaan ainutlaatuiseen yhteistyöhön lähteneet pitkän linjan ja laajan lukijakunnan saavuttaneet perhebloggaajat ovat Kipinä-hanketta vetävä Satu Rämö Salamatkustaja-blogista, Maiju Asikainen Asikaine-blogin takaa, Mamma rimpuilee -blogia kirjoittava Laura Satamo ja Hanne Kettunen, joka kirjoittaa Valeäiti-blogia.

Biodellyn toimitusjohtaja Tanja Kipinoinen on syystäkin tyytyväinen: ”Yli puolet asiakkaistamme löytää meidät blogien kautta. Kipinä-hankkeen myötä saamme neljä bloggaajaa mukaan liiketoiminnan kehittämiseen aivan uudella ja Suomessa uniikilla tavalla. Yksittäisen yhteistyöprojektin sijaan aloitamme pitkäjänteisen kumppanuuden, joka tulee sekä auttamaan Biodellyä kasvamaan ja kehittymään yrityksenä, että tuomaan lisää uusia ihmisiä luonnonkosmetiikan pariin. Olen henkilökohtaisesti myös iloinen ja otettu siitä, että mukaan tulevat bloggaajat halusivat tulla osaksi Biodellyä. Tästä tulee hyvä matka.”

Bloggaajien innostuksella toimialaa ja yritystä kohtaan on ollut merkittävä rooli hankkeen käynnistymisessä. Itsekin yrittäjänä ja Kipinän vetovastuussa työskentelevä bloggaaja Satu Rämö kertoo: ”Kosmetiikka on blogimaailman runsaudensarvi. Se on läsnä kaikkien arjessa. Vastuullinen kuluttaminen ja tuoteturvallisuuteen liittyvät aiheet kiinnostavat meitä bloggaajia ja blogiemme lukijoita. Biodellyssä yhdistyy tämä kaikki. ”

Hanke käynnistetään syyskuun aikana ja ensimmäisiä konkreettisia yhteistyön tuloksia nähdään jo lokakuussa.”

Tiedote SBM Kipinä 26.9.2017


Jätä kommentti

Kommentit on hyväksyttävä ennen julkaisua.