🤍 KIITOS!🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

Superkosteuttava Lovely Day -ihonhoitorutiini

26.02.2018 3 min lukuaika

Viime viikosta lähtien on Biodellyn Rauhankadun liikkeestä kuulunut ihastuneita huokaisuja ja innostuneita kiljahduksia; viimeistä piirtoa myöten tyylikkäät, äärimmäisen kauniit ja laadultaan loistavat Lovely Dayn ihonhoitotuotteet saapuivat kauppaamme! Lasipurkkeihin pakatut hennon pastelliset tuotteet pysäyttävät hypistelemään ja ihastelemaan sarjaa, jollaista ei ole tullut vastaan, ennen kuin nyt.

Lovely Day on vuonna 2016 perustettu berliiniläinen luonnonkosmetiikkasarja, jonka takana on laatua, ihoystävällisyyttä ja luontoa arvostava Josephine Förster, joka on lapsuudestaan asti seurannut ja valmistanut kotikosmetiikkaa. Nyt Josephine on ilahduttanut luonnonkosmetiikan ystäviä maailmalla upeilla, omassa laboratoriossaan valmistamillaan Lovely Day -tuotteilla, ja vihdoinkin myös me Suomessa pääsemme osallistumaan Lovely Day -huumaan!

Lovely Dayn ihonhoitosarja koostuu kahdeksasta tarkkaan harkitusta tuotteesta, sekä kahdesta matkakokoisesta pakkauksesta. Lovely Dayn ihonhoitofilosofia on yksinkertainen: hoida ihoa tehokkailla, äärimmäisen kosteuttavilla luonnollisilla tuotteita, luontoa ja eläimiä kunnioittaen. Näin sekä iho että ympäristö voivat hyvin. Kaikki sarjan tuotteet on pakattu lasipulloihin ja ovat 100% vegaanisia. Lisäksi Lovely Day lahjoittaa osan tuotoistaan eläinsuojeluun. Lovely Dayn ihonhoitotuotteissa keskitytään etenkin ihon tehokkaaseen kosteuttamiseen ja rauhoittamiseen, sekä ihonvaurioiden ennaltaehkäisyyn ja korjaamiseen. Kaikki Lovely Dayn tuotteet onkin valmistettu ilman lisättyjä hajusteita, minkä vuoksi sarja on ihanteellinen herkkäihoisille ja tuoksuherkille.

Voidakseen hyvin ja näyttääkseen elinvoimaiselta, tarvitsee iho kosteutta sekä sisältä että ulkoa ympäri vuoden. Talven kuiva ilma asettaa meidän pohjoismaisten ihoille kuitenkin entistä suuremmat haasteet, kuivan ilman saadessa kosteuden haihtumaan iholta ennätysnopeasti. Iho janoaa runsaasti kosteutta, mutta tarvitsee myös apua sen sitomiseen ihoon, jotta ihon kosteustasapaino säilyisi hyvänä ympäri vuorokauden. Lovely Dayn ihonhoitotuotteiden suunnittelussa on keskitytty juuri tähän.

Lovely Dayn päivittäinen ihonhoitorituaali lähtee hellävaraisesta, herkällekin iholle sopivasta voidemaisesta Mellow mallow -puhdistusgeelistä, joka puhdistaa iholta lian ja meikinvaahtoamatta ja  ihoa kuivattamatta. Se sisältää mm. kylmäpuristettuja manteli- ja luumunkiviöljyjä, jotka ravitsevat ihoa ja ehkäisevät kuivumista. Vaikuttavina aineina puhdistusgeelissä on lisäksi kuivaa ja ärtynyttä ihoa rauhoittavaa ja uudistavaa aloe vera -geeliä, ihoa suojaavaa, tulehdusta ja ärsytystä rauhoittavaa rohtosalkoruusua, mietoja, ihoa syväpuhdistavia ja epäpuhtauksia ehkäiseviä polyhydroksihappoja (PHA), ennenaikaista vanhemista ehkäisevää pantenolia, sekä ihon optimaalista kosteustasapainoa tukevaa, kosteuttavaa kasviperäistä hyaluronihappoa. Suloisen Mellow mallow -nimensä, joka tulee englannin sanasta marshmellow, putsari saa rohtosalkoruususta, jota ennen käytettiin vaahtokarkkien valmistuksessa.

Puhdistusvaiheen jälkeen on aika ihon superkosteutukselle, muutaman oleellisen palan muodostavan tuoteketjun muodossa, joka aloitetaan kasvovesillä. Lovely Dayltä on valittavana kaksi ihastuttavaa kasvovettä: Lovely Day Hyaluron + Bloom sekä Mermaid After Sun Spray, jotka soveltuvan kaikille ihotyypeille päivittäiseen käyttöön.
Hyaluron + Bloom -kasvovesi on ainesosiensa puolesta enemmänkin superkosteuttava hoitovesi, joka tekee ihosta uskomattoman heleän ja kimmoisan. Kasvoveden aloe vera -geeli ja kamomillavesi rahoittavat ihoa ja lieventävät ihon ärsytystä, ruusuvesi ja hibiskuksen kukkauute tuovat iholle kosteutta ja vitamiineja, kun taas hellävaraiset, putsarista tutut PHA-hapot, kirkastavat ihoa hellävaraisesti ja ehkäisevät epäpuhtauksien syntyä. Kasviperäinen hyaluronihappo, kahdessa eri molekyylikoossa, sitoo kosteuden ihoon sekä pintaan että syvemmälle, tuoden iholle sen janoamaa kosteutta. Ihastuttava vaaleanpunainen sävy tulee hibiskuksen kukkauutteesta ja voi vaihdella hennon vaaleanpunaisesta tummempaan lilaan.

Mermaid After Sun Spray sopii mielestämme nimestään huolimatta käytettäväksi ympäri vuoden jokapäiväisenä ihonhoitotuotteena. Se on ihanteellinen kasvovesi hoitamaan ja rauhoittamaan ärtynyttä tai punoittavaa ihoa. Mermaid After Sun Sprayssä ihoa hellivät rauhoittavat ja kosteuttavat kamomillavesi ja aloe vera, pantenolin uudistaessa ja ennaltaehkäistessä ihon ennenaikaista vanhenemista. Antioksidanttinen vihreä tee lieventää ihon hapettumisreaktiota ja auringon vahinkoja iholla.

Loistavassa ja Biodellyn tiimin puolelleen hurmaavassa sarjassa on tietenkin oltava tehokas kosteuttava seerumi, sillä ihon kosteustasapainon tukeminen on yksi tärkeimpiä tekijöitä terveen ja nuorekkaan ihon säilyttämiseksi. Lovely Dayn Hyaluron + Bloom -seerumi täyttää kaikki odotuksemme; seerumi on superkosteuttava, miedon tuoksuinen ja siten herkällekin iholle soveltuva, sisältää erinomaiset raaka-aineeet, mutta on silti erittäin huokean hintainen!

Läpi sarjan toistuvien ainesosien, kamomillan, aloe veran, hibiskuksen kukkauutteen ja kahden koon hyaluronihapon lisäksi Lovely Dayn seerumissa on vaikuttavina aineina antimikroobista babassuöljyä, antioksidanttista niasiinia (B3-vitamiini) ja viikunaopuntiaa, sekä ihoa syvällä kosteuttavaa sodium PCA:ta. Seerumi on todellinen kosteuttamisen tehopakkaus ja kuivan ihon pelastaja.

Kasvoveden ja seerumin muodossa ihoon lisätty kosteus lukitaan lopuksi ihoon Lovely Dayn Skin Rescue Oil -kasvoöljyllä. Skin Rescue Oil sopii päivittäiseen ihonhoitoon kaikille ihotyypeille, ja aivan erityisesti ikääntyvän, tulehtuneen, ärtyneen tai punoittavan ihon hoitoon. Se sisältää vain luomulaatuisia ja kylmäpuristettuja öljyjä, jolloin öljyt toimivat mahdollisimman tehokkaasti. Skin Rescue Oil -kasvoöljyn pohja on sekoitus arvokasta, luomulaatuista ja eettisesti tuotettua voimakkaasti antioksidanttista Marokkolaista arganöljyä, sekä ravitsevaa ja rauhoittavaa helokkiöljyä. Vihreän värin kasvoöljy saa arvokkaasta ja harvinaisesta blue tansy öljystä, joka rauhoittaa ihoa ja auttaa häivyttämään ihovaurioita. Blue tansyllä on myös mieltä rauhoittava ja tyynnyttävä vaikutus. Kasvoöljy siis paitsi estää kosteuden haihtumista iholta, myös hoitaa ja uudistaa ihoa aidosti.

 Yksinkertaista ja tehokasta: pese hellästi, lisää rutkasti kosteutta kasvovesien ja seerumin avulla ja lukitse kaikki hyvä ihoon! Kaikki Lovely Dayn ihonhoitotuotteet sekä päivittäiseen että täydentävään ihonhoitoon löydät nyt Biodellyn verkkokaupasta ja myymälästä. Tule ihastumaan – lupaamme jakaa innostuksen kanssasi!


Jätä kommentti

Kommentit on hyväksyttävä ennen julkaisua.