Lupa olla luonnollinen -kesäkampanja. kaunis. luonnollisesti.

0

Ostoskorisi on tyhjä

Syksyn 2017 värit Zuii:n meikeissä

06.09.2017 2 min lukuaika

Asioita, joita syksy varmasti tuo tullessaan on uuden alun tuntu sekä väriloisto. Paluu arkeen herättää kesän jälkeen uuden kiinnostuksen ulkonäköön. Niin se totta on, että elämä on jatkuvaa liikettä ja muutosta; me ihmiset olemmekin kuin kameliontteja muutoksen virrassa. Se mikä toimi kevään kirkkaudessa ei samalla tavalla näytä hyvälle syksyn pehmeydessä. Olemme onnekkaita, että meillä on neljä vuoden aikaa, jotta voimme aika ajoin tuulettaa omia aatteita ja vaatteita. Siinä missä kesällä heittäydytään, kannattaa syksyllä hiota olemassa olevia taitoja sekä kehittää uusia – Syksy on visionäärien aikaa!

Tätä kirjoittaessa on otollisinta istua pihamaalla elokuun illassa pihlajapuun alla fiilistellen kaikkea tätä pehmeää valoa ja sen hehkussa tanssivia värejä. Pihlajapuiden latvusto näyttää olevan kuin tulessa, yhtä liekeissä kuin syksyfani on tämän kauden sävymaailmasta.

Tänä syksynä puhuttelevat trendivärit: Pehmeä ruskea, konjakinruskea, okra, kupari, puuterimainen vaaleanpunainen/ ruusukulta.

Kaikkia näitä on helppo lisätä syksyn meikkiin, ja ne sopivat ihastuttavasti kontrastiksi vaatemuodin puolella nähtävään kauden it väriin nimeltä dusty blue – heleä sininen. Inspiraatiota voi hakea 70- luvun värimaailmasta, koska kauden vaikutteet ovat sieltä, mikä mahtavinta hippihöyheniä eikä aatteellisia printtejä ei olla tälläkään kierroksella unohdettu.

Nappaa nopea inspiraatio uusimmasta Trendin kannesta, siellä Saimin Hoyerin olemuksessa kiteytyy kivasti pehmeiden, mutta voimakkaiden tahtovärien vuoropuhelu ja harmonia.

ZUII:n meikkipaletista löytyy vaatimattomasti  t ä y d e l l i s e t luomivärisävyt syksyn silmämeikkiin:

Brownie – Tässä sävyssä on kaikki mihin kiteyttää kuvailut siitä miltä näyttää elegantisti hehkuva kupari ilta- auringon valossa. Sopii tehostamaan etenkin sinisiä ja vihreitä silmiä, mutta tuo kauniisti myös mantelinruskeaa twistiä ruskeisiin silmiin.

Rose Mist – Ruusukulta, joka toimii yksin tai yhdessä näiden ruskeiden sävyjen kanssa. Näyttää ihanalta päivettyneellä iholla, etenkin jos onnekkaana olet onnistunut hankkimaan poskipäille muutaman pisaman.

Bronze – Pehmeän ruskea, joka kaikkien Zuiin luomivärien tapaan on hyvin pigmenttipitoinen on oiva sävy tehostamaan edellä mainittuja.  Tätä sävyä kannattaa sipaista kynällä tehdyn rajauksen päälle aivan ripsien tyveen, jotta silmämeikistä tulee sopivan utuinen.

Nämä kolme kimpassa = Uuh- Vau- Ihana!

Zuii luomumeikit täydentyivät elokuun aikana voidemaisilla huuli- ja poskipunilla, kuudella eri sävyllä. Zuii:lle ominaiseen tapaan myös nämä uutuudet sisältävät kukka- ja hedelmäpigmenttikoostumuksen. Voidemaisissa tuotteissa on pitayaa, keikarinkukkaa, granaattiomenaa sekä karpalo ja rypälesiemenuutetta. Hoitavina ainesosina karitevoita, aloe veraa, jojobaa sekä pelargoniaa.

Sävyt kannattaa taputella poskille- ja huulille sormin, koska iho- iho- kosketuksen tuoma lämpö auttaa meikkiä sulautumaan iholle kevyesti ja kauniilla tavalla.

Syksyn trendiväreihin sopii erityisesti sävyt:

Janus – Intensiivinen, mutta hienostunut burgurinpunainen

Pan – Dramaattinen, mutta kuulas purppura

Zuii Organic on luomusertifikoitu ammattitason meikkisarja, joka on valmistettu ihoa hellivistä ainesosista jasmiinin ja ruusun kukkien nupuista sekä kamomillan kukkien terälehdistä ja laadukkaista kasviöljyistä, niistä löytyy myös hippusen mineraaleja. Kaikki meikit ovat hyvin pigmenttipitoisia ja väriskaala on huikea. Zuii meikeillä on kattavat globaalisti tunnetut sertifikaatit, kuten mm. BDIH ja Cosmos Organic, lisäksi ne ovat täysin eläinkokeettomat sekä vegaanit.  


Jätä kommentti

Kommentit on hyväksyttävä ennen julkaisua.

Uutiskirje