🤍 KIITOS!🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

Tanja vinkkaa: parhaat ripsivärit

05.04.2018 2 min lukuaika

Tässä sarjassa Biodellyn kauppias Tanja Kipinoinen antaa parhaat vinkkinsä luonnonkosmetiikasta: ”Vuosien kokemus on osoittanut, että tiettyjä asioita kysytään vuodesta toiseen ja monilla asiakkailla on samankaltaisia haasteita luonnonkosmetiikan tuotevalintojen suhteen. Siksi haluan jakaa niitä vinkkejä, jotka ovat useimmilla asiakkaillamme osoittautuneet toimiviksi”.

 

Tervetuloa tämän uuden postaussarjamme pariin, jossa tuotevinkkini toivottavasti auttavat sinua ostoksilla! Aloitamme ”helpolla” ja usein kysytyllä aiheella: mikä on paras luonnonkosmetiikan ripsiväri? Tätä minulta kysytään lähes joka ikinen päivä. Ja on kysytty kohta kymmenen vuotta :o)

Ripsivärin valinta on vaikeaa ihan syystäkin. Ensinnäkin, ripsivärin toimivuuteen vaikuttaa tietysti se, mitä kukin ripsiväriltä odottaa. Toinen haluaa vain hiukan väriä ja toinen lähes epäluonnollista tuuheutta. Yksi vähän mystinenkin asia on se, miten eri tavalla ripsivärit pysyvät eri henkilöillä. Siinä missä jokin ripsiväri pysyy yhdellä koko päivän aamusta iltaan, toisella se voi levitä tai varista jo parin tunnin kuluttua levittämisestä. Tämä liittyy todennäköisesti siihen, että jokaisella meistä on erilaiset silmät ja silmänympärysiho, toisilla silmät vuotaa helpommin kuin toisilla ja niin edelleen.

Tämän pienen alustuksen jälkeen voin kuitenkin sanoa, että on olemassa ripsivärejä, joka toimivat* hyvin ainakin suurimmalla osalla käyttäjistä. Kun meille tulee asiakas myymälään ostamaan ripsiväriä, hän todennäköisesti päätyy johonkin alla mainituista. Näitä ripsivärejä voin vilpittömästi suositella, ja se mihin asiakas lopulta päätyy liittyy siihen, minkälaisesta harjasta hän pitää tai onko budjetti iso tai pieni. Mutta jokainen näistä toimii (*=tekee ripsistä meikatun näköiset & pysyy):

 

Avril Le Mascara ripsiväri 8,90€

Tämä Avrilin tavisripsari tekee ripsistä huolitellun näköiset ja ripsentaivuttajia käyttämällä saat vielä näyttävyyttäkin. Harja on tässä ripsivärissä hyvin perinteisen kokoinen ja näköinen. Saatavana myös ruskea versio.

Avril Volume ripsiväri 8,90€

Volumen harja on suorastaan pelottavan iso ja jännän mallinen, mutta harjan nerokkuus paljastuu kun sitä oppii käyttämään. Kartion mallisen harjan kärki on niin pieni että sillä saa lyhimmätkin ripset meikattua ja toisaalta pullea osa kaartaa ripset hyvin näyttävän näköisiksi! Pakko myöntää, että itse aluksi vierastin tätä ripsiväriä harjan kookkauden vuoksi, mutta siinä vaiheessa kun olimme myyneet niitä satoja kappaleita parin kuukauden aikana (kiitos tämän postauksen) minunkin oli annettava sille mahdollisuus. Ja juu, sillä tiellä ollaan edelleen, en vaihtaisi pois. Tästäkin on saatavana ruskea sävy.

Nui Ripsiväri 21,90€ vegaani

Ensimmäinen ajatus tämän nähdessäni: voi kuinka pieni, tästä ei ole mihinkään. Väärin! Tämän ripsivärin taika on nimenomaan harjan pienuudessa: sillä saa värin levitettyä ripsiin todella tarkasti. Ja koska koostumus on sellainen että kerrostaminen ei aiheuta paakkuja, tällä ripsivärillä saa kerrostamalla todella näyttävät ripset. Itse käytän tätä silloin kun en käytä Avrilin Volumea. Saatavana mustana ja ruskeana (jotka ovat siis maorin kielellä pango ja parauri; kaikki Nuin meikkien sävynimet ovat maorien kieltä).

Lily Lolo Ripsiväri 15,20€ vegaani

Lily Lolon ripsiväri oli yksi ensimmäisiä täysin vegaaneja ripsivärejä luonnonkosmetiikassa. Tämä tasaisen suosittu ripsiväri tekee ripsistä kauniisti erotellut ja pitkän näköiset. Harja on pienehkö mutta ei niin pieni kuin esimerkiksi Nuilla. Lily Lolon Ripsiväri on varma kaveri arkeen ja juhlaan!

Siinäpä ne ripsivärit meidän valikoimista, joilla todennäköisesti et voi mennä vikaan! Kerrottakoon vielä, että näistä ripsiväreistä jokainen lähtee pois ihan tavallisella kasvojenpesuaineella, eikä erillistä silmämeikinpoistoainetta välttämättä tarvita. Oletko jo kokeillut yllä mainittuja ripsivärejä, ja mikä on suosikkisi?

Jos sinulla on toiveita mitä tuotesuosituksia haluaisit kuulla tässä postaussarjassani, kerro ihmeessä!


Jätä kommentti

Kommentit on hyväksyttävä ennen julkaisua.