🤍 KIITOS!🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

Uutta: LUÉ by Jean Seo

05.06.2017 3 min lukuaika

Ei ole kovin epätavallista että iho oikuttelee, kuivuu, rasvoittuu, epäpuhdistuu – saattaa ehkä tuntua siltä, että aina pinnan alla kytee, että näppyjen kierre on loputon kehä. Ihminen on kokonaisuus, joten yleensä ihosta heijastuu tapamme elää tai tapa miten kohtelemme ihoamme, sillä normaali ihokin saattaa ottaa itseensä liiasta hinkkaamisesta tai omalle iholle sopimattomien tuotteiden käytöstä. Ihon korjaantuminen ei tunnu paranevan sillä että yritämme taistella ihoa vastaan, vaan tarvitsemme hellävaraisempaa otetta ihonputsaukseen.

Rukouksesi on kuultu, se kantautui aina Beverly Hillsiin asti, jossa Jean Seo niminen nainen loi epäpuhtaalle/ tasapainottomalle iholle suunnatun ihonhoitosarjan nimeltä Lué. Laadusta tinkimätön nainen halusi luoda tyylikkään ja luonnollisen kosmetiikan periaatteita noudattavan kauneudenhoitosarjan. Hän todella onnistui siinä, sillä Lué on minimalistisen raikas ja pehmeästi tehokas kokonaisuus.

”Every product and ingredient has been tried, tested, retested, and then tested again. I evaluate the most obscure ingredients and products, so that you’ll never have to. I go to the ends of the Earth to source the highest quality ingredients, to create the skincare line I can be proud of.

I have followed my heart, never settled, and created the luxurious skincare line that you deserve. Remember, this may be the only life you live. Never compromise.”

– Jean Seo

Lué- tuotteita on kolme: Erase, Balance ja Clear  sekä kaikki nämä yhdessä kätevässä setissä Skin Solution Set.

Lué on kehitelty epäpuhtaalle, rasvoittuvalle iholle, ylipäätään iholle, jonka seebumi on epätasapainossa. Hellävaraista kuorintaa sekä kosteuttavaa hyaluronihapposeerumia voivat käyttää myös iholtaan kuivemmat ja herkkiksetkin. Tämä on tähän vuodenaikaan paras ihonhoitorituaali, sillä kevään pölyinen ja viimainen sää kuivattaa ihoa kuin ihoa luoden sille tukkeutumia ja ongelmia.

ERASE puhdistusjauhe on ihastus!

Tuotteen koostumus muistuttaa kaurakeksitaikinaa kun jauhe sekoitetaan veteen. Seos levitetään kasvoille, sen annetaan vaikuttaa yksi minuutti, jonka jälkeen massaa rullaillaan iholla kuin pyörittelisit taikataikinaa sormenpäissä. Rullailu tuntuu ihanalta, niin hyvältä ettei tee mieli lopettaa hiplailua ollenkaan. Eka kerta tuotteen kanssa on hauska ja leikkisä kokemus, muutaman kerran jälkeen kaurakeksihimo vain lisääntyy.

Erase- jauheen koostumus on simppeli, se sisältää vain kolmea ainesosaa: hienoksi jauhettua täysjyväkaurajauhetta, luonnonmukaista maitojauhetta ja magnesiumia (magnesiumkarbonaatti). Kuulostaa todella yksinkertaiselta tavalta päästä kosketuksiin autenttisen luonnonkosmetiikan kanssa. Ainesosat ovat tarkoin mittasuhtein valikoitu sekä tuote on ph- tasapainotettu, jotta puhdistusjauheesta saadaan tehokas, mutta lempeä. Kokonaisvaltainen ihonhoitorituaali on täydellinen, jos pelkästään puhdistusjauheella rullailu saa aikaan levollisen ilmeen kasvoille tuomalla iholle superpehmeästi säteilevän pinnan!

Jean Seo kertoo, että joitakin ihmetyttää tuotteessa käytetty eläinperäinen ainesosa, ja hän muistuttaakin että hänen tehtävänsä on luoda parasta iholle ja loppujen lopuksi meillä ihmisillä on iho kuin eläimillä. Maitojauheen alkuperä on tarkoin perustein ja vastuullisesti valittu, mistään tinkimättä.

BALANCE- seerumi on raikas!

Luén seerumi on koostumukseltaan geelimäinen. Kosteuttavan seerumin koostumus ylläpitää ja auttaa ihoa saavuttamaan omaa luonnollista tasapainoa, jonka kautta iho pysyy kimmoisana, vastustuskykyisenä ja joustavana säämiskänä. Seerumissa on käytetty hyvin imeytyvää, kasviperäistä (sokeri/maissi/vehnä) hyaluronihappoa, jonka tehtävänä on sitoa kosteutta ihoon sekä pehmentää ihoa. Hyaluronihappo pyöristää ihon soluja, jolloin ihon pienet juoneet ja epätasaisuudet silottuvat. Tiesitkö, että hyaluronihappoa on ihossamme myös luonnostaan?

Tuotteen pumppupainallus on reilu,joten paina varovasti, sillä seerumi levittyy todella riittoisasti. Seerumi itsessään imeytyy iholle hyvin jättäen puhtaan raikkaan tunteen. Sitä voi huoletta käyttää aamuin sekä illoin. Seerumi sopii hyvin mineraalimeikin alle yksinäänkin, yöksi sen kaveriksi voi levittää balmin tai kasvoöljyn.

(psst! Kuulemamme perusteella seerumi on ihanteellinen käytettäväksi iholle heti auringossa olon jälkeen tai aurinkovoiteen alle, mutta sitä emme ole luonnollisestikaan päässeet vielä itse kokeilemaan, emmekä ehkä vähän aikaan pääsekään sääjumalien sekoillessa tässä Suomen keväässä.)

 

CLEAR- geeli on napakka näppynitistäjä!

Tälle täsmähoitotuotteelle ei rypyillä. Lué finnigeeli sisältää kahtatoista erilaista yrttiä uutettuna sekä luomualkoholia. Tuotteen kipakka ihotuntuma antaa välittömän luottamuksen sen toimivuudesta. Näppyjen nitistäjää painetaan pakkauksen aplikaattorin avulla ihoon 30 sekunnin ajan. Painallus voidaan toista useaan kertaan päivässä. Tehokkuudesta huolimatta tuote on hellävarainen eikä riko iho, toki tietenkin kohtuus kaikessa ja oman ihon herkkyys kannattaa muistaa painalluksissa.

Usein ne ikävät tukkeutumat, mustapäät, papulat ja pustulat ilmestyvät ihoon – paraatipaikalle keskelle otsaa- juuri ennen tärkeää matkaa, treffiä tai muuta tapaamista, onko tuttua?  Ongelmana on ollut usein näppynististäjien käytön jälkeen muut ongelmat:  paiseen pinta rikkoutuu sekä kiristää, ja iho näyttää epäsiistiltä eikä olo ole ollenkaan zen. Tämän vuoksi epäpuhtauksista kärsivät saattavat vierastaa näppynitistäjien käyttöä, mutta kaikkeen on aina ratkaisu, tähänkin, sillä kuten mainittu Luén finnigeeli ei riko ihon pintaa vaan jättää sille ainoastaan freesin fiiliksen. Seos on myös yrttisen vihreän väristä, joka taittaa näpsäkästi painalluksen tuottamaa punoitusta. Hämmästyttävä tuote kertakaikkisesti!

Näppygeelin voima on kahdentoista erilaisen yrtin liitto, joka koostuu monista antimikrobeja sisältävistä uutetuista juurista (mm. Dong Quai) , ihoa suojaavista ja kosteuttavista ainesosista (mm. aloe vera) sekä yrttiuutteista, jotka auttavat ihoa uuden terveen solukon kasvussa (mm. manna) sekä muista antiseptisistä eli uudistavista ja tulehdusta parantavista yrteistä. Kasviuutteista Hamamelis Virginianalla (Witch hazel = taikapähkinä) on antibakteerinen supistava ja ihon kutinaa lieventävä vaikutus (myös viilentää ihoa), sekä ehkäisee kosteutta haihtumasta iholta. Curcuma Zedoaria (White Tumeric = valkoinen kurkuma) rauhoittaa sekä lievittää tulehdusta samalla kirkastaen ihoa ja mahdollisia arpia. Se auttaa ihoa tasapainottumaan sekä avittaa sen luontaista puhdistautumisprosessia.

Ominaisuuksiensa vuoksi tätä tuotetta voi käyttää pitkin päivää sekä meikin alla. Clear kuivuu nopeasti iholle eikä kiiltele öljymäisesti.

Mitä pidätte? Oletteko jo kokeilleet uutuuksia?

 


Jätä kommentti

Kommentit on hyväksyttävä ennen julkaisua.