Terra Cretan laadukkaat extra-neitsytoliiviöljyt valmistetaan vitamiineja, antioksidantteja ja muita ravintoarvoja vaalien. Pienikokoiset Koroneiki-oliivit soveltuvat erityisen hyvin oliiviöljyn valmistukseen. Länsi-Kreetan vuoristoisilla rinteillä kasvavia oliiviviljelyksiä hoidetaan perinteisin menetelmin ja niiden sato korjataan käsin. Oliiviöljyjen valmistus tapahtuu luontoa kunnioittaen juuri kerätyistä oliiveista Terra Cretan modernissa tuotantolaitoksessa, matalassa (kylmäerottelu) lämpötilassa.
Kilpailuissa ympäri maailmaa ne voittavat vuodesta toiseen huippupalkintoja hyvän makunsa ja korkean laatunsa ansiosta. Lisäksi oliiviöljyt ovat viljelmille asti jäljitettäviä!
- Oliivien pesuvesi hyödynnetään puiden kasteluun
- Aurinkoenergiaa käytetään tuotantolaitoksen valaistuksessa
- Oliivipuiden lehdet viedään lähitiloille eläinten rehuksi
- Puristemassa hyödynnetään energiantuotannossa
- Uuttamisprosessissa ei käytetä muovinpehmentäjiä
- Rakkaus luontoon ja oliivipuiden kunnioitus
Terveellisten rasvojen saanti vaikuttaa myönteisesti kehosi toimintaan, koska elimistösi jokainen solukalvo rakentuu rasvoista. Panostamalla riittävän rasvan saantiin kohennat aineenvaihduntaasi, hormoonituotantoa, hermoston ja kudosten toimintaa, immuniteettia ja mahdollistat monien ravinteiden, kuten vitamiinien imeytymisen kehoon.