🤍 KIITOS!🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

Biodelly paketti

Ekologisuus ja ympäristöystävällisyys ovat arvoja Biodellyn ytimessä. Haluamme tarjota tuotteita, jotka ovat mahdollisimman pitkään palvelevia ja vastuullisesti tuotettuja, joiden pakkaukset ovat kierrätettävissä tai jollain tavalla uudelleen käytettävissä. Kotimaisuus on meille aina ykkösvalinta, jos se on mahdollista. Haluamme yrityksenä ja ihmisinä edistää kestävää elämäntapaa.

Biodelly verkkopaketin pakkausmateriaalit 

Uudistimme Biodelly -paketin esteettisempään kuosiin. Uudistus tapahtui kolmessa eri pakkauskoossa. 

Pääsääntöisesti käytämme aina laatikoita, joissa on Biodellyn logo, koska jokainen tilaus on meille tärkeä ja haluamme tilaajalle saapuvan paketin olevan kuin rakkaan ystävän lähettämä iloinen lahja.

Erikoistapauksissa käytämme ruskeaa kierrätyspahvilaatikkoa tai varastolle muualta saapunutta uudelleen kierrätettyä laatikkoa.

Uudistetut pakkauslaatikot ovat 100% kierrätettäviä ja valmistettu kierrätetyistä materiaaleista. Pahvilaatikot ovat FSC (Forest Stewardship Council) -hyväksyttyjä. FSC auttaa estämään laittomasti korjatun puun käytön. FSC kannustaa myös metsänomistajia noudattamaan parhaita mahdollisia sosiaalisia ja ympäristöön liittyviä käytäntöjä, kuten biologisen monimuotoisuuden suojelua, alkuperäiskansojen oikeuksia, työntekijöiden oikeuksia ja muita ympäristön tai kulttuurin kannalta tärkeitä tekijöitä.

Pakkausmateriaalit meille toimittaa tästä Tampereen kupeesta Ylöjärveltä pakkaustarvikealan yritys.

Innovatiivinen itsestään sulkeutuva paketti

Paketeista kaksi kokoa voidaan toimittaa ilman pakkausteippiä, koska paketit ovat itsellään sulkeutuvia ja pysyvät jämäkästi kiinni.

Pakkauspaperi – ja teippi

Käyttämämme pakkauspaperi on kierrätettävää paperia. Pakkauksessa saattaa olla mukana varastolle muualta tullutta muovia tai muuta vastaavaa, jos tuotteen suojaus on sitä vaatinut. Emme koskaan osta erikseen muovia varastolle. Suosittelemme uusiokäyttämään pakkausmateriaalia esimerkiksi omiin paketointiprojekteihin.

Pakkausteippi on paperia.