🤍 KIITOS!🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

Kampanjat

Biodelly tarjoaa erilaisia kampanjoita, joista uusimman löydät tältä sivulta. Meillä Biodellyssä on kova intressi tarjota kestäviä vaihtoehtoja ja herätteleviä ajatuksia tukemaan valintoja luonnonkosmetiikkaostoksilla. Tavoitteena on luoda kampanjoita, jotka palvelevat Sinua aidosti, ja joista on selkeää hyötyä monella tasolla. Ajankohtaisista kampanjoista voit täydentää tämän hetken tarvittavat tuotteet ja isommista kampanjoista täydentää vakiovarusteita ja ennakoida tulevia tarpeita. 

Kampanjat reilussa hengessä

Kaikilla kampanjoilla on aina alku ja loppu. Pysyt ajankohtaisesti mukana tilaamalla uutiskirjeemme. Uutiskirjeen voit tilata täältä,kiitos.

Kampanjasta riippuen sinulla on mahdollisuus hyödyntää kampanjan etu 24h ennen tai jälkeen kampanjan virallista ajankohtaa. Tämä mahdollisuus on kampanjakohtainen ja velvoittaa oma-aloitteisen yhteydenoton eli ota yhteyttä meihin sähköpostilla asiakaspalvelu@biodelly.fi vuorokauden sisällä kampanjan alku- tai loppupäivämäärästä. HUOM! Kaikissa kampanjoissa joustovaraa ei ole, silloin kampanjaan asetetut päivämäärät ovat sitovat. 

Lahjakampanjan aikana pakkaamme kylkiäisen tilauksellesi automaattisesti, mikäli kampanjalle ei ole asetettu erikseen etukoodia. Lahjatuotteita on rajoitettu erä, eli kampanja loppuu tuotteiden loputtua.

Toimitus kampanjan aikana

Toimitusaika normaalisti on 1-2 arkipäivää vakio. Usein kampanjat ajoittuvat viikonloppuun, jolloin normaalisti lauantaina ja sunnuntaita tilauksia ei käsitellä. Kampanjan aikaan tilauksen toimitus voi viivästyä kampanjasta ja vuoden ajasta riippuen, silloin toimitusaika on 3-7 arkipäivää

Jos tilaat massiivisena kampanjapäivänä, kuten Black Daysin aikaan, huomioithan, että silloin pakettiliikenne on vilkasta kaikilla toimijoilla. Sen vuoksi toimitus saattaa viivästyä, koska pakettiautomaatit ja noutopisteet ovat täynnä. Omalla toiminnalla voit vaikuttaa hakemalla pakettisi heti kun saat saapumisilmoituksen, jotta toisetkin saavat pakettinsa nopeammin. Jos tilauksen viivästyminen johtuu meistä johtuvasta syystä, silloin ilmoitamme asiasta sivustollamme tai Sinulle asiasta erikseen sähköpostilla. 

Kysyttävää? Olethan yhteydessä asiakaspalveluun sähköpostilla asiakaspalvelu@biodelly.fi

Ajankohtainen kampanja

Tiesitkö, että uutiskirjeen tilaajana saat etuja ja muita alennuksia muita enemmän ja kuulet ajankohtaisista tuotteista ja kauneusasioista ensimmäisenä? 

Tilaa uutiskirje täältä.

Alennuskoodit

Alennuskoodin etua voit käyttää normaalihintaisiin tuotteisiin. Voit käyttää vain yhtä alennuskoodia kerrallaan. Alennuskoodi ei toimi toimituskuluun, joka on kuljetusyhtiön oma palvelumaksu, eikä valmiiksi alennettuihin tuotteisiin eli alennuskoodia ei voi yhdistää muihin automaattisiin alennuksiin etkä kanta-asiakaspisteisiin. Asiakkaat eivät voi syöttää koodia, jos automaattinen alennus on jo käytössä kassalla.

Alennuskoodit eivät koske lahjakortteja eikä Less is More ja Patyka -tuotemerkkejä valmistajan oman linjauksen mukaisesti. 

Alennuskoodissa saattaa olla alaostoraja. Alaostorajasta mainitaan erikseen alennuskoodin julkistamisen yhteydessä. 

Alennuskoodin voimassaoloaika on sitova. Alennuskoodia ei voi käyttää kampanja-ajan ulkopuolella tai aiempiin ostoihin. 

Jos alennuskoodi ei toimi, tarkista voimassaoloaika tai alaostoraja tai välilyönti koodia syöttäessä. Huomaa, että voit käyttää VAIN YHTÄ alennuskoodia kerrallaan ja alekoodia ei voi yhdistää muihin alennuksiin eikä kanta-asiakaspisteisiin. Mikäli haluat käyttää molemmat koodit samassa hetkessä, tee kaksi tilausta ja pyydä niiden yhdistämistä samaan pakettiin yhdellä toimitusmaksulla ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun, asiakaspalvelu@biodelly.fi 

Jos unohdit syöttää kampanjakoodin tilauksen yhteydessä, voit saada alennuksen 24h jälkikäteen. Otathan siinä tapauksessa yhteyttä asiakaspalveluun - asiakaspalvelu@biodelly.fi