🤍 KIITOS!🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

Maksutavat ja toimitus

Maksutavat 

Biodellyn verkkokaupassa voit maksaa tilauksesi mobiilisti (pivo, mobilepay, siirto), pankkien verkkomaksutunnuksilla (verkkopankki ja luottokortti), laskulla ja erämaksulla. Laskupalvelun tarjoaja on Klarna. Voit valita joko laskun, jolloin saat 14 päivää maksuaikaa, tai erämaksun (osamaksun). Klarnan palveluista voit lukea lisää täällä.

Maksuehdot

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Hinnat 

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Voimassaoleva hinta on biodelly.fi -verkkokaupassa tilaushetkellä ilmoitettu hinta. Biodelly Oy pidättää oikeuden virheellisesti kirjattujen hintojen korjaamiseen.

Toimitusaika- ja maksu

Tilausten toimitusaika on 1-4 arkipäivää Postin tai Matkahuollon kautta. Toimituksen nopeuteen vaikuttaa inhimilliset tekijät, kuten ruuhkautuminen, sijaintisi, tilauksen kellonaika ja päivä. 

Esimerkiksi:

Joulun aikaan pakettiliikenne on valtakunnallisesti suurempaa, jolloin viivästyksiä toimituksessa voi tapahtua / paketin matka Etelä-Suomea kauemmas vie myös enemmän aikaa, noin 1 päivä / jos teet tilauksen klo 16 jälkeen, pakataan tilaus lähtövalmiiksi vasta seuraavana arkipäivänä. 

Tärkeää! Katso toimitus kampanjan aikana täältäKampanjan aikaan tilauksen toimitus voi viivästyä päivällä kampanjasta riippuen, silloin toimitusaika on 5-6 arkipäivää

Pakkaamme tilauksia ja kuljetusliikkeet hakevat tilauksia arkipäivisin ma-pe. Pyrimme, että jokainen tehty tilaus lähtee matkaan saman vuorokauden aikana. 

Toimituskulu on 4,90€ per tilaus, kun tilauksen loppusumma on alle 59 euroa.

Toimitamme yli 69 euron tilaukset ilman toimituskuluja. Alle 69 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 4,90€. (Esimerkki 1: kun tilauksen maksettavaksi loppusummaksi jää vähintään 69 euroa, toimitus on ilmainen. Esimerkki 2: jos tilauksesi loppusumma on 69 euroa, mutta käytät 5 euron alennuskoodia, loppusummaksi jää 64 euroa > tällöin toimitus ei ole ilmainen vaan toimituskulut 4,90 euroa lisätään summaan, eli maksettavaksi tulee 68,90 euroa.)

Toimitustavat

Voit valita Postin tai Matkahuollon toimituksen.

Postin toimitustavoista käytössämme ovat:

Nouto Postin pakettiautomaatista: Nouda tilauksesi valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Saat tekstiviestin paketin saapumisesta. 

Nouto Postista: Nouda tilauksesi postin palvelupisteestä. Ota henkilöllisyystodistus mukaan. Saat paketin seurantakoodin sähköpostiisi.

HUOM! Kannattaa huomioida, että Posti säilyttää tilauksia toimipaikoissaan vain yhden viikon alkaen siitä hetkestä kun paketti on saapunut Postin toimipisteeseen. Huolehdithan, että ehdit noutamaan tilauksesi ajoissa, sillä noutamattomista, meille palautuvista tilauksista veloitamme palautuskulut 6,90€. Jos huomaat tilauksen teon jälkeen ettet ehdikään noutamaan pakettia ajoissa, ilmoita siitä heti meille osoitteeseen asiakaspalvelu@biodelly.fi. Tällöin voimme säilyttää tilaustasi Biodellyn tiloissa ilmaiseksi ja lähettää sen haluamanasi ajankohtana. Jos olemme jo ehtineet luovuttaa tilauksesi kuljetukseen, emme voi pidentää sen säilytysaikaa Postin toimipisteissä. Tällöin kannattaa itse olla yhteydessä Postiin ja pyytää lisää säilytysaikaa (josta he veloittavat hinnastonsa mukaisesti).

Matkahuollon Lähellä-paketti kuljetetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi noutopisteeseen. 

Kumpaakin toimistustapaa voit seurata palveluntarjoajien seurantapalveluista. Syötä vain hakukenttääsi saamasi seurantatunnus. Postin seurantaan pääset tästä ja Matkahuollon seurantaan pääset tästä.

Tilauksen vahvistaminen

Tilauksen tehtyäsi saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi (jos et saa, muista tarkistaa myös roskaposti). 

Tilauksen pakkaamisen jälkeen kuljetusyhtiö noutaa pakettisi kuljetettavaksi. Noudon jälkeen menee hetki ennen kuin pakettisi näkyy seurannassa. 

Seuraavaksi saat tiedon kun pakettisi on odottamassa sinua valitsemassasi noutopisteessa.

Tilausehdot

Tilaajan tulee olla vähintään 18-vuotias.

Biodelly Oy pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

Tilausten toimitusaika on pääsääntöisesti 1-3 arkipäivää. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus, mikäli tuotetta ei pystytä lähettämään seuraavan neljäntoista (14) arkipäivän kuluessa.

Sinulla on muutenkin oikeus peruuttaa tilaus pelkästään ilmoittamalla siitä meille sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@biodelly.fi. HUOM! Pelkkä tilauksen noutamatta jättäminen ei ole sama kuin palautus tai peruutus. Noutamattomista tilauksista veloitamme palautuskulut 6,90€. Tämä kulu peritään silloin, kun teet tilauksen, et ikinä nouda sitä etkä myöskään ilmoita meille mitään.

Mahdollisista jälkitoimituksista ei peritä toimitusmaksua.

Tieto riidanratkaisuelimistä

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).