🤍 59 € tilauksiin ilmainen toimitus. 100€ tilauksiin ilmainen kotiinkuljetus. 🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

Palauttaminen

Asiakaspalautukset

Sinulla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus ostamillesi tuotteille. Palautettavan tai vaihdettavan tuotteen tulee olla avaamaton ja myyntikelpoinen. Palautukset ovat sinulle ilmaisia silloin, kun toimit asianmukaisesti eli ilmoitat meille tulevasta palautuksesta etukäteen. Pelkkä tilauksen noutamatta jättäminen ilman ilmoitusta ei ole sama kuin palautus tai peruutus, ja tällöin perimme palautuskulut 6,90€.

Palauttaminen

Ilmoita palautuksesta sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@biodelly.fi (kerro mihin tilaukseen palautus liittyy ja mitä tuotteita palautat). Voit palauttaa tilauksesi veloituksetta Postin kautta. Pakkaa lähetys huolellisesti. Liitä mukaan pankkitietosi mahdollista takaisinmaksua varten. Jos olet maksanut laskulla, summa vähennetään suoraan laskusta. 

HUOM! Pelkkä tilauksen noutamatta jättäminen ei ole sama kuin palautus. Noutamattomista tilauksista veloitamme palautuskulut 6,90€. 

Palauttaminen Postin pakettiautomaatista

Jos sait tilauksesi Postin pakettiautomaattiin, voit palauttaa sen mistä tahansa pakettiautomaatista samalla lokerokoodilla, jolla sen noudit. Kirjoita paketin päälle omat yhteystietosi (nimi ja puhelin). Palautusosoitetta et tarvitse. Vie lähetys pakettiautomaattiin ja noudata ohjeita.

Jos lokerokoodi ei ole sinulla enää tallella, voit palauttaa lähetyksen postin kautta.

Palauttaminen postista

Voit palauttaa lähetyksen postin palvelupisteen kautta riippumatta tavasta, jolla sen sait. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 619865.

Vie lähetys postiin ja kerro, että kyseessä on Biodellyn asiakaspalautus

Vinkkejä palauttamiseen: 

Palauttaminen on sallittua ja toisinaan se on pätevin tapa toimia. Viallinen tuote on aina palautuskelpoinen. Palautettavan tai vaihdettavan tuotteen tulee olla avaamaton ja myyntikelpoinen. Turha pakettiliikenne on kuitenkin ympäristön kannalta kuormittavaa. 

1. Jos olet epävarma tuotevalinnassa, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluun soittamalla 0417303026 tai sähköpostilla  asiakaspalvelu@biodelly.fi. 

2. Hyödynnä käyttöösi Biodellyn testeripalvelu. Mahdollisuuksien mukaan myös muista tuotteista kuin testeripalvelussa mainituista meikkivoiteista saattaa saada näytteitä. Kysymällä selviää! asiakaspalvelu@biodelly.fi

3. Jos tuote ei sovikaan Sinulle tai sen ostaminen kaduttaa, pohdi voisiko tuote sopia jollekin henkilölle lähipiirissä. 

4. TÄRKEÄÄ! Olethan ystävällinen ja pakkaat palauttamasi tuotteen hyvin, siten että se ei vioitu, lyttäänny tai rutistu tai muuten mene rikki. Viallisena meille saapunut paketti ei ole enää jälleenmyyntikelpoinen. Palautettavan tai vaihdettavan tuotteen tulee olla avaamaton ja myyntikelpoinen.

Kiitos yhteistyöstä! 

Uutiskirje