🤍 Tarjoamme yli 69€ tilauksiin ilmaisen toimituksen Suomen sisällä. 🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

Nautinto

Kauneuden kokemus voi olla myös seksuaalista hyvinvointia

Olemme avanneet Biodellyyn uuden kategorian nimeltä seksuaaliterveys, koska meidän mielestämme seksuaalisuus on olennainen osa kauneuden kokemusta. Turvallinen seksi parantaa monella tasolla sekä yhteyttä itseen että toisiin ihmisiin. Seksuaalisuus on hyvin luonnollinen osa ihmisyyttä ja itsetuntemusta. 

Seksuaalisuuteen liittyvän kategorian avaaminen tuntuu tärkeältä, vaikka se samalla toki hieman jännittää meitä. Halusimme kuitenkin luoda paikan, josta voi ostaa laadukkaita ja tarkoituksenmukaisia välineitä ilman häpeän stigmaa. 

Seksuaalisuus on kaunista ja vahvaa, ja samalla hyvin herkkää. Feminiininen ja esteettinen näkökulma seksuaalisuuteen on mielestämme raikkaasti tervetullutta! 

Inspiroidu seksuaaliterveydestä ja kehollisuudesta:

Lue aiheesta lisää DELLY magazinesta seksuaaliterapeutti Mippi Vuorikosken kirjoittama artikkeli - Seksuaalisuus osana kokonaishyvinvointia ja Hakusessa nautintoa? Kehossa tuntuva hyvä elämä.

Vahvista sisäistä feminiinistä puoltasi, tässä kirjoituksessa joogaopettaja Anna-Mari Pentikäinen kuvastaa kuinka sen teet. Lue artikkeli tästä.

Tutustu mielenkiintoiseen MIMI SOFT monitoimivibraattoriin tästä

"Must tuote!

Lukuisia vibraattoreita kokeilleena voin todeta että tässä on ihanan syvä värinä ja laitteen pinta tuntuu super laadukkaalta ja miellyttävältä." 

Sandra S. // Biodellyn asiakas