Kaikkiin yli 59€ tilauksiin ilmainen toimitus. Yli 100€ tilaukselle ilmainen kotiinkuljetus. On herkkua!

0

Ostoskorisi on tyhjä

Me olemme

Biodelly pähkinänkuoressa

▪ Perustettu 2009

▪ Luonnonkosmetiikkaan erikoistunut verkkokauppa sekä luonnollisen kauneuden, hyvinvoinnin ja elämäntyylin sivusto

▪ Alansa pioneeri vankalla asiantuntijuudella ja aidolla asiakaspalvelulla

▪ Varasto ja toimisto Suomessa, olemme kotimainen pienyritys 

▪ Nopea ja turvallinen toimitus Suomeen ja Eurooppaan (useimpiin maihin)

▪ Luonnonkosmetiikan valikoima on laaja ja laadukas. Testaamme tuotteita jatkuvasti itse, ja toivomme valikoiman palvelevan monia

▪ Upeat kampanjat

▪ Tuotamme kauneuden kokemusta inspiroivalla kuvilla ja tuotteilla

▪ Oma DELLY Magazine

▪ Mielenkiintoiset ja sisältörikkaat vaikuttajayhteistyöt 

  

Biodellyn tarina, arvot ja visio

 

Tänä päivänä samat kulmakivet, joille Biodellyä on 2000-luvun alussa lähdetty rakentamaan tukevat Biodellyn toimintaa. Rakkaus luonnonkosmetiikkaan, runsas valikoima ja rehti asiakaspalvelu yhdistettynä holistiseen kauneuskäsitykseen, jossa jokaisen yksilön arvostus ja aito välittäminen toisista ihmisistä ja ympäristöstä on keskiössä.

Yrityksen nimi Biodelly muodostuu sanoista bio,jolla tietysti viitataan ekologisiin arvoihin, ja sanan loppu osa delly,on lempinimi englannin kielen sanasta delicatessen, suomeksi herkkukauppa –sitä nimenomaan Biodellyn luonnonkosmetiikan, hyvinvoinnin ja luonnollisen kauneuden tuotteet ja sisältö on, leikkisää ja innostunutta. Olet ehkä huomannut, että kutsumme Biodellyä lempinimellä Delly, jonka alle lanseerattu oma DELLY magazine ja luonnonkosmetiikan tuotesetit

Tiimityön myötä Biodellyn visio herää eloon, kun olemme tarjonneet teille visuaalisesti hiottuja kampanjoita, monipuolisia yhteistöitä upeiden tyyppien kanssa ja laajentaneet valikoimaa oikeasti kokonaisvaltaisempaan suuntaan. Kauneus on mielentila ja jopa kehollista. Kauneuden kokemus kuuluu kaikille. Luonnollinen kauneus tarkoittaa kykyä nähdä kaunis itsessä ja toisissa. Se ei nojaudu kauneustrendeihin, joissa pyritään johonkin. Luonnollinen kauneus vain on ja se on olemassa meissä jokaisessa, ainutlaatuisena. 

Kauneus on todella moniulotteinen asia, eikä siinä ole yhtä oikeaa vastausta tai yhtä tiettyä näkökulmaa, joskus jopa sen paradoksaalisuus on kauneinta. Juuri tämä tekee Biodellyn luotsaamisesta haastavaa ja mielenkiintoista, ja sen vuoksi olemme sitoutuneet kuulemaan seuraajiamme, asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme. Olemme aina kannustaneet ihmisiä löytämään kauneutta omasta itsestään. Biodelly pyrkii kasvattamaan tietoisuutta ja arvostusta omaa kauneutta, sen ainutlaatuisuutta kohtaan, edistämään näkemystä kauneusasioissa ja tukemaan valintoja luonnonkosmetiikan viidakossa.

Uskomme tasa-arvoon ikään, kokoon, sukupuoleen, asemaan katsomatta yhdessä ympäristön hyvinvoinnin kanssa on synnyttänyt monia yhteistöitä. Uskomme yhteistyön voimaan, jonka vuoksi Biodellyn sydän on aina auki hyville tyypeille. 

Kauneuden kokemus kuuluu kaikille. Se tarkoittaa kaunista käytöstä ja tekoja itseä ja toisia kohtaan. 

 

Liity Biodelly-yhteisöön tilaamalla uutiskirje tästä

  • Saat -15% alennuskoodin sähköpostiisi
  • Saat erikoistarjouksia ja muita etuja
  • Kuulet ensimmäisten joukossa Biodellyn uusista tuotteista ja kampanjoista