🤍 KIITOS!🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

Me olemme

Biodelly pähkinänkuoressa

▪ Perustettu 2009

▪ Luonnonkosmetiikkaan erikoistunut verkkokauppa sekä luonnollisen kauneuden, hyvinvoinnin ja elämäntyylin sivusto

▪ Alansa pioneeri aidolla asiakaspalvelulla ja asiantuntijuudella

▪ Laaja, laadukas ja tietoinen valikoima

▪ Suomen ensimmäinen luonnollisen kauneuden verkkokauppa, jolla on seksuaaliterveyskategoria

▪ Kotimainen pienyritys, jolla on varasto on Suomessa

▪ Nopea ja turvallinen toimitus Suomeen ja Eurooppaan (useimpiin maihin)

Yrityksen nimi Biodelly muodostuu sanoista bio, jolla viitataan ekologisiin arvoihin, ja sanan loppuosa delly, on lempinimi englannin kielen sanasta delicatessen eli suomeksi herkkukauppa. Sanalla sanoen, herkkua on Biodellyn sisältö.

Biodellyn tarina, missio ja visio 

Tänä päivänä samat kulmakivet, joille Biodellyä on 2000-luvun alussa lähdetty rakentamaan tukevat yhä Biodellyn toimintaa. Rakkaus luonnonkosmetiikkaan, runsas valikoima ja rehti asiakaspalvelu yhdistettynä kauneuskäsitykseen, jossa saa olla rennosti chic!

Mielestämme kauneus on mielentila ja jopa kehollista. Luonnollinen kauneus tarkoittaa kykyä nähdä kaunis itsessä ja toisissa. Se ei nojaudu kauneustrendeihin, joissa pyritään johonkin. Luonnollinen kauneus on olemassa meissä jokaisessa, ainutlaatuisena. Tahdomme kannustaa ihmisiä löytämään kauneutta omasta itsestään. Tahdomme kasvattaa tietoisuutta ja arvostusta omaa, toisten ja ympäristön kauneutta kohtaan. 

 

Kauneus on kokemus, 

joka on minussa, minusta sinulle. 

Kauneus on kaikkien asia. 

 

Biodellyn visio herää eloon visuaalisesti hiotuilla kampanjoilla, monipuolisilla yhteistöillä upeiden tyyppien kanssa ja laajalla kokonaisvaltaisen kauneuden ja hyvinvoinnin tuotevalikoimalla.

Kauneus on moniulotteista ja sitä on kaikkialla. Kauneudessa ei ole yhtä oikeaa vastausta tai yhtä tiettyä näkökulmaa. Juuri kauneuden moninaisuus tekee Biodellyn luotsaamisesta haastavaa ja mielenkiintoista. Sen vuoksi olemme sitoutuneet kuulemaan seuraajiamme, asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme. Kauneus on kaunista käytöstä ja kauniita tekoja itseä, toisia ja ympäristöä kohtaan. Kauneuden kokemus kuuluu kaikille.

Uskomme tasa-arvoon ikään, kokoon, sukupuoleen, asemaan katsomatta. Uskomme yhteistyön voimaan, jonka vuoksi Biodellyn sydän on aina auki ja meitä kiinnostaa mitä kauneus merkitsee sinulle. Kauneus on Sinussa.