🤍 KIITOS!🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

Tilauksen tekeminen

Näin onnistut tilauksen tekemisessä

Biodelly on luonnonkosmetiikan ja luonnollisen kauneuden verkkokauppa eli kaikki tilaukset tehdään verkkokaupan kautta.

Tilauksen tekemisen yhteydessä sinun tulee syöttää pyydetyt tiedot, jotta voimme ilmoittaa tilauksen tulosta ja toimittaa pakettisi perille. Saat sähköpostilla tilauksesta toimitusvahvistuksen/kuitin. Noutoilmoitus tulee tekstiviestinä ja sähköpostilla. Joskus tilauksen kanssa saattaa ilmetä ongelmia, silloin olisi mukava saada tilauksen tekijä kiinni hyvän asiakaspalvelun onnistumiseksi. Lisäksi muistathan tarkistaa, että syöttämäsi tiedot ovat varmasti oikein. Samannimisiä heppuja on yllättävän monta.

Olethan tilatessasi täysi-ikäinen. 

Tilauksen tekeminen on aina sopimus, jolla annat luvan antamiesi tietojen keräämiseen ja käsittelyyn. Tietosi tallentuvat asiakasjärjestelmäämme. Ole kuitenkin huoleti, sillä olemme hyvien puolella ja emme missään nimessä käytä tietojasi väärin. Voit tutustua tarkemmin lukemalla tietosuojaselosteen.

Mikäli tilauksen tekeminen ei syystä tai toisesta onnistu, ei hätää. Tällöin ota yhteyttä asiakaspalveluumme, näin voimme tehdä tilauksen luvallasi ja toiveillasi verkkokaupan taustahallinnasta. Parhaiten homma hoituu sähköpostilla: asiakaspalvelu@biodelly.fi

Jos tuote on loppu, syötä silloin sähköpostiosoitteesi kohtaan ”ilmoita minulle, kun tuotetta on saatavana”, jolloin saat salamana viestiä, kun tuote taas pärähtää varastosaldolle.

Toimitamme nopeasti ja pyrimme lähettämään tilauksen meiltä jo seuraavana päivänä. Mutta olethan ystävällinen ja huomaat myös kanssamatkustajat, etenkin kampanjan ja pyhien aikaan tilatessa. Silloin toimitusaika voi olla hitaampi, koska varastolla duunaavat ihan oikeat ihmiset ja moni tyyppi odottaa tilaustaan. Käsittelemme kaikki tilaukset reiluuden nimissä tulojärjestyksessä ja arkipäivisin.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulle tulee mieleen mitä tahansa kysyttävää. Voit olla meihin yhteydessä monella eri tavalla: 

sähköpostilla asiakaspalvelu@biodelly.fi

041 73 03 026

Instagramissa @biodellynatural

Turvallista asiointia netissä

Biodelly.fi on suomalainen verkkokauppa. Kun ostat Biodellystä saat tilauksen jälkeen automaattisesti tilaus- ja toimitusvahvistuksen sekä tiedon milloin tilauksesi on noudettavissa. Biodelly -verkkotilauksen sinulle toimittaa perille Posti tai Matkahuolto.