0

Ostoskorisi on tyhjä

Vastuullisuusajattelu

Vastuullisen kuluttamisen ohjenuora:

  1. Tunnista tarpeesi - älä syyllisty, vaan tiedosta 
  2. Osta kotimaiselta yritykseltä, jonka kanssa jaat samat arvot
  3. Suosi kosmetiikkavalinnoissa luonnonkosmetiikkaa
  4. Ota valintojen edessä yhteyttä asiakaspalveluun ennen ostopäätöstä – näin saat tukea ja vähennät turhaa kulutusta

Lähetä sähköpostia: asiakaspalvelu@biodelly.fi 

Chattaile kanssamme Whatsappilla tai soita: 041 73 03 026

Biodellyn vastuullisuusajattelu 

Biodellyssä vastuullisuus tarkoittaa ihmisten, eläinten ja ympäristön kunnioittamista - arjen valinnat syntyvät näiden kautta, "elämme kuten puhumme".  Hyvän jakaminen ja toisten auttaminen ovat tärkeä osa arkea myös henkilökohtaisessa elämässä. 

Biodellyn päivittäisessä tekemisessä näkyy asiakkaan kokema arvo, joka muodostuu aidosti reilusta ja rehdistä asiakaspalvelusta. 

Nykypäivän valintoja haastetaan ja monet tahot ohjaavat valitsemaan oikein - mikä on oikein?  Me Biodellyssä haluamme tarjota läpinäkyvyyttä, vastauksia ja palvelua, jotta et jää valinnoissasi yksin. 

Syyllistäminen on tällä hetkellä huipussaan, vaikka oikeasti pienetkin teot edistävät vakaita askelia hyvään suuntaan kokonaiskuvassa. Tarkoitus ei ole kannustaa ketään kuluttamaan ja tarttumaan ohittamattomiin tarjouksiin, vaan inspiroida kohtuulliseen ostamiseen, jossa tarve ja käyttö on harkittua ja josta on hyötyä pitkään. 

Ilmastokestävä elämäntapa syntyy vain jos markkinoiden tarjonta on ajankohtaista. Yhteiskunta toimii tietyllä tavalla ja muutos kuluttamisesta vastuullisuuteen etenee hitaasti, kyse on enemmän sopeutumisesta toimia toisin. Kampanjat ovat lopulta sanomaa vastuulliselle kuluttamiselle ja paremmille valinnoille, siksi Biodelly on mukana Black Friday- kampanjassa.

Meidän, jotka toimimme ekologisesti ja eettisesti kestävien tuotteiden kanssa pitäisi olla isosti näkyvissä yhä enemmän. Kulutus muuttuu kun markkinat muuttuvat, Valinnoilla on väliä.

Miila 

Haemme parhaita ratkaisuja sekä ihmisille että ympäristölle ja eläimille. Lähes jokainen ihminen käyttää vähintään yhtä hygienia- tai kosmetiikkatuotetta päivittäin. Biodellyn valikoimasta löydät tuotteita, joiden ympäristövaikutukset ovat mahdollisimman vähäiset, ja jotka ovat tarpeellisia ja tuovat raikasta iloa. 

Biodellyn valikoimasta löytyy kotimaista kosmetiikkaa ja kiertotalous-periaatteiden mukaan valmistettua luonnonkosmetiikkaa. Tällaisia brändejä ovat mm. Luonkos ja Pulpe De Vie ja BYBI Beauty, joita olemme myös nostaneet esiin Biodellyn Black Friday- kampanjassa. Luonnonkosmetiikkaa valmistavat tahot ovat yleensä pienyrittäjiä, jotka tekevät työtä aidolla välittämisellä ja suurella sydämellä, kuten mekin täällä Biodellyssä.

Mitä on luonnonkosmetiikka?

Luonnonkosmetiikan valmistuksessa otetaan huomioon ympäristöystävällisyys ja eettisyys koko tuotteen elinkaaren aikana, raaka-aineiden tuottamisesta tuotepakkauksen hävittämiseen. Aito luonnonkosmetiikka ei koskaan sisällä mitään muoviperäistä eikä tuotteita testata eläimillä. Tuotteet ovat biohajoavia ja pakkaukset kierrätettäviä.

Luonnonkosmetiikka on vastaus yhtä aikaa monille - tietoisille kuluttajille, trendin aallonharjalla surffaajille ja yhteisöllisyyttä tavoitteleville sekä meille nykyajan ekoluksusnaisille.

Lue lisää: Luonnonkosmetiikka – mitä se on ja miksi sitä tulisi käyttää?
Lue lisää: Kampanjat  

🐾👣  Askel kerrallaan - yhdessä olemme enemmän! 

Herättikö tämä ajatuksia? Voit olla aina yhteydessä meihin sähköpostilla, tekstarilla, Whatsappilla tai soittamalla. Yhteystiedot löytyvät tekstin yläosasta.

Uutiskirje