Kaikkiin yli 59€ tilauksiin ilmainen toimitus. Yli 100€ tilaukselle ilmainen kotiinkuljetus. On herkkua!

0

Ostoskorisi on tyhjä

Vastuullisuus

Vastuullisen kuluttamisen ohjenuora:

  1. Tunnista tarpeesi - älä syyllisty, vaan tiedosta 
  2. Osta kotimaiselta yritykseltä, jonka kanssa jaat samat arvot
  3. Suosittelemme kosmetiikkavalinnoissa luonnonkosmetiikkaa
  4. Ota valintojen edessä yhteyttä asiakaspalveluun ennen ostopäätöstä – näin saat tukea ja vähennät turhaa kulutusta

Lähetä sähköpostia: asiakaspalvelu@biodelly.fi 

Chattaile kanssamme Whatsappilla tai soita: 041 73 03 026

Biodellyn vastuullisuusajattelu 

Biodellyssä vastuullisuus tarkoittaa ihmisten, eläinten ja ympäristön kunnioittamista. Arjen valinnat syntyvät näiden kautta sekä yrityksenä että ihmisinä. Olemme aidosti luonnollisen kauneuden asialla ja tehtävämme on edistää kauneuden kokemista sekä tarjota mahdollisia ratkaisuja kauneudenhoitoon ja hyvän olon tuntemiseen ihossa ja kehossa. 

Me biodellyläiset elämme kuten puhumme, mikä tarkoittaa, että Biodelly on lifestyle-tyyppinen verkkokauppa ja sivusto, jonka päivittäistä tekemistä ohjaa kestävän kehityksen periaatteet: ekologinen kestävyys ja eettisyys, taloudellinen kestävyys eli kannattavan liiketoiminnan harjoittaminen sekä sosiaalinen kestävyys, jossa olennaista on yksilön ja yhteisön hyvinvointi.

Biodelly yhteisönä

Me Biodellyssä haluamme tarjota läpinäkyvyyttä, vastauksia ja palvelua, jotta et jää valinnoissasi yksin. Biodellyn päivittäisessä tekemisessä näkyy asiakkaan aito arvostus, joka muodostuu välittömästä ja vuorovaikutteisesta asiakaspalvelusta. Jos jokin asia mietityttää, voit aina kysyä. Moni asia selviää keskustelulla. 

Teemme Biodellyä yhdessä teidän kanssanne. Uskomme rehtiyteen ja rohkeuteen, aitous on meille erittäin arvokas asia, jonka vuoksi vaalimme avoimuutta ja läpinäkyvyyttä.

Biodelly on luonnonkosmetiikan myyntiin keskittynyt verkkokauppa, mutta olemme myös enemmän.

Nimittäin rehellisyyden nimissä me emme halua kannustaa ketään kuluttumaan ja tarttumaan ohittamattomiin tarjouksiin turhaan ja yli varojen. Kaiken toiminnan tarkoitus on palvella ja mahdollistaa valitsemaan parempia valintoja. 

Toivomme sinun löytävän Biodelly -sivuston kautta vastauksia tarpeisiisi, jotka tukevat juuri sinun kokonaisvaltaista hyvinvointia ja kauneutta. Jokainen ihminen on ainutlaatuinen, massaratkaisuja harvoin on olemassa. Vastuullisissa valinnoissa tärkein varuste on itsetuntemus. Me olemme apuna valinnoissa ja tarjoamme paikan, josta on mahdollisuus valita itselle sopivin tuote valikoimasta, joka tukee kestäviä valintoja.

Pohtiessasi ostostasi voit kuljettaa ajatusta näistä yhden tai näiden kaikkien neljän kysymyksen läpi:

1) Onko tämä totta, mikä on minulle tärkeää?

2) Onko tämä tarpeellista?

3) Onko tämä hyödyllistä?

4) Onko tämä ystävällistä?

Biodellyssä asioidessa sinun ei tarvitse erikseen pohtia onko tuotteessa kaikki ok, koska valikoimme tarjonta perustuu edellä mainitun kestävän kehityksen periaatteisiin. Sen sijaan pohdi mikä on parasta sinulle ja palvelee arvojasi. Kartoitamme jatkuvasti myös tulevaisuuden vastuullisia mahdollisuuksia ja kehitämme toimintaa ja tarjontaa niiden mukaan. Vastuullisuudessa emme ole täysin valmiita, mutta yritämme parhaamme.  

Biodellyn valikoima

Haemme parhaita ratkaisuja sekä ihmisille että ympäristölle ja eläimille. Lähes jokainen ihminen käyttää vähintään yhtä hygienia- tai kosmetiikkatuotetta päivittäin. 

Biodellyn valikoimasta löytyy paljon kotimaista kosmetiikkaa ja kiertotalous-periaatteiden mukaan valmistettua luonnonkosmetiikkaa. Tällaisia brändejä ovat mm. Luonkos ja Pulpe De Vie ja BYBI Beauty. Innovatiivisia pakkausmateriaaleja, kuten Moi Forest -tuubien uudenlaiset kartonkipakkaukset ja Evolve Organic Beautyn ruohokuitupakkaukset. 

Luonnonkosmetiikkaa valmistavat tahot ovat yleensä pienyrittäjiä, jotka tekevät työtä aidolla välittämisellä ja suurella sydämellä, kuten mekin täällä Biodellyssä. 

Uusi seksuaaliterveyskategoria liittyy vahvasti kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Etsimme pitkään kokoelmaan seksuaaliterveysvälineitä, koska meillä oli tarkat kriteerit niiden valitsemiseksi. Tuotteiden on oltava turvallisia ja kestäviä. Mahdollisimman feminiinisiä ja hyväntuulisia. Tuotanto eettistä.  Tällä hetkellä tästä kategoriasta löytyy brittiläinen Je Joue ja japanilainen Tenga.

Kaikissa tuotevalinnoissa saat apua meiltä ja valikoiduilta asiantuntijoilta, joiden kanssa teemme tiivistä yhteistyötä. Jos kaipaa apua, olethan yhteydessä meihin. 

Jokainen voi olla osa Biodellyä

Voit jakaa toisille kokemuksiasi tuotteista, kauneudesta ja hyvinvoinnista sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa. Muista tägätä @biodellynatural, jotta voimme jakaa sisältösi. Voit käyttää myös tunnistetta #biodellybff. 

Voit kirjoittaa myös tuote-arvostelun valitsemasi tuotteen kohdalle. Näin muut saavat tukea ostopäätökseen käyttäjäkokemuksen perusteella ja tekevät varmempia valintoja. 

Olemme näistä toimista erittäin kiitollisia, joten kiitos jo nyt! 

Mitä on luonnonkosmetiikka?

Luonnonkosmetiikan valmistuksessa otetaan huomioon ympäristöystävällisyys ja eettisyys koko tuotteen elinkaaren aikana, raaka-aineiden tuottamisesta tuotepakkauksen hävittämiseen. Aito luonnonkosmetiikka ei koskaan sisällä mitään muoviperäistä eikä tuotteita testata eläimillä. Tuotteet ovat biohajoavia ja pakkaukset kierrätettäviä.

Luonnonkosmetiikka on vastaus yhtä aikaa monille - tietoisille kuluttajille, trendin aallonharjalla surffaajille ja yhteisöllisyyttä tavoitteleville sekä meille nykyajan ekoluksusnaisille.

Hyväntekeväisyyttä Itämeren pelastamiseksi ja sen kulttuuriperinnön suojelemiseksi

Tällä hetkellä teemme yhteistyötä Luonnonkaunis -sivuston kanssa Itämeren pelastamiseksi ja sen kulttuuriperinnön suojelemiseksi. Voit lukea yhteistyöstä lisää täältä. Jos haluat olla mukana lahjoittamassa hyväntekeväisyyteen, voit tehdä sen täältä.

 

Kiitos, kun luit tämän vastuullisuusosion. Jos sinulle heräsi mitä tahansa mietteitä ja ajatuksia, niin ota yhteyttä. 

 

Lue lisää: Luonnonkosmetiikka – mitä se on ja miksi sitä tulisi käyttää?
Lue lisää: Biodelly verkkotilauspaketin vastuulliset pakkausmateriaalit