🤍 Tarjoamme yli 69€ tilauksiin ilmaisen toimituksen. 🤍 Muista, oot ihana!

0

Ostoskorisi on tyhjä

Vastuullisuus

Vastuullisen kuluttamisen ohjenuora:

  1. Tunnista tarpeesi - älä syyllisty ostamisesta, vaan tiedosta mitä teet
  2. Osta kotimaiselta yritykseltä, jonka kanssa jaat samat arvot
  3. Suosittelemme kosmetiikkavalinnoissa luonnonkosmetiikkaa
  4. Ota valintojen edessä yhteyttä asiakaspalveluun ennen ostopäätöstä – näin saat tukea ja vähennät turhaa kulutusta

Lähetä sähköpostia: asiakaspalvelu@biodelly.fi 

Chattaile kanssamme WhatsAppilla tai soita: 041 73 03 026 

Biodellyn vastuullisuusajattelu 

Biodellyssä vastuullisuus tarkoittaa ihmisten, eläinten ja ympäristön kunnioittamista. Arjen valinnat syntyvät näiden kautta sekä yrityksenä että ihmisinä. Olemme aidosti luonnollisen kauneuden asialla. Tehtävämme on edistää kauneuden kokemista sekä tarjota ratkaisuja kauneudenhoitoon ja hyvän olon tuntemiseen ihossa ja kehossa. 

Me biodellyläiset elämme kuten puhumme, mikä tarkoittaa, että Biodelly on lifestyle-tyyppinen verkkokauppa ja sivusto, jonka päivittäistä tekemistä ohjaa kestävän kehityksen periaatteet: ekologinen kestävyys ja eettisyys, taloudellinen kestävyys eli kannattavan liiketoiminnan harjoittaminen sekä sosiaalinen kestävyys, jossa olennaista on yksilön ja yhteisön hyvinvointi.

Biodelly yhteisönä

Biodellyssä haluamme tarjota palvelua, jotta et jää valinnoissasi yksin. Biodellyn päivittäisessä tekemisessä näkyy asiakkaan aito arvostus, joka muodostuu välittömästä rakentavasta vuorovaikutteisesta asiakaspalvelusta. Jos jokin asia mietityttää, voit aina kysyä. Moni asia selviää keskustelulla ja ystävällisyydellä. 

Teemme Biodellyä yhdessä teidän kanssanne. Uskomme rehtiyteen ja rohkeuteen, aitous on meille erittäin arvokas asia, jonka vuoksi vaalimme avoimuutta ja läpinäkyvyyttä.

Biodelly on luonnonkosmetiikan myyntiin keskittynyt verkkokauppa, mutta olemme myös enemmän.

Nimittäin rehellisyyden nimissä me emme halua kannustaa ketään kuluttumaan ja tarttumaan ohittamattomiin tarjouksiin turhaan ja yli varojen. Kaiken toiminnan tarkoitus on palvella ja mahdollistaa valitsemaan parempia valintoja.

Toivomme sinun löytävän Biodelly -sivuston kautta vastauksia tarpeisiisi, jotka tukevat juuri sinun kokonaisvaltaista hyvinvointia ja kauneutta. Jokainen ihminen on ainutlaatuinen, massaratkaisuja harvoin on olemassa. Vastuullisissa valinnoissa tärkein varuste on itsetuntemus. Me olemme apuna valinnoissa ja tarjoamme paikan, josta on mahdollisuus valita itselle sopivin tuote valikoimasta, joka tukee kestäviä valintoja.

Pohtiessasi ostostasi voit kuljettaa ajatusta näistä yhden tai näiden kaikkien neljän kysymyksen läpi:

1) Onko tämä totta, mikä on minulle tärkeää?

2) Onko tämä tarpeellista?

3) Onko tämä hyödyllistä?

4) Onko tämä ystävällistä?

Biodellyssä asioidessa sinun ei tarvitse erikseen pohtia onko tuotteessa kaikki ok, koska valikoimme tarjonta perustuu edellä mainitun kestävän kehityksen periaatteisiin. Sen sijaan pohdi mikä on parasta sinulle ja palvelee arvojasi. Kartoitamme jatkuvasti myös tulevaisuuden vastuullisia mahdollisuuksia ja kehitämme toimintaa ja tarjontaa niiden mukaan. Vastuullisuudessa emme ole täysin valmiita, mutta yritämme parhaamme.  

Biodellyn valikoima

Haemme parhaita ratkaisuja sekä ihmisille että ympäristölle ja eläimille. Lähes jokainen ihminen käyttää vähintään yhtä hygienia- tai kosmetiikkatuotetta päivittäin. 

Biodellyn valikoimasta löytyy paljon kotimaista kosmetiikkaa ja kiertotalous-periaatteiden mukaan valmistettua luonnonkosmetiikkaa. Tällaisia brändejä ovat mm. Luonkos ja Pulpe De Vie ja BYBI Beauty. Innovatiivisia pakkausmateriaaleja, kuten Moi Forest -tuubien uudenlaiset kartonkipakkaukset ja Evolve Organic Beautyn ruohokuitupakkaukset. 

Luonnonkosmetiikkaa valmistavat tahot ovat yleensä pienyrittäjiä, jotka tekevät työtä aidolla välittämisellä ja suurella sydämellä, kuten mekin täällä Biodellyssä. Ostamalla kotimaisesta verkkokaupasta tuet samalla kansantaloutta ja edistät yhteiskunnan hyvinvointia. 

Feminiininen ja esteettinen näkökulma seksuaalisuuteen on mielestämme raikkaasti tervetullutta!

Uusi seksuaaliterveyskategoria liittyy vahvasti kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Etsimme pitkään kokoelmaan seksuaaliterveysvälineitä, koska meillä oli tarkat kriteerit niiden valitsemiseksi. Tuotteiden on oltava turvallisia ja kestäviä. Mahdollisimman feminiinisiä ja hyväntuulisia. Tuotanto eettistä.  Tällä hetkellä tästä kategoriasta löytyy brittiläinen Je Joue ranskalaisella viballa ja omintakeinen tyylikäs japanilainen Tenga.

Kaikissa tuotevalinnoissa saat apua meiltä ja valikoiduilta asiantuntijoilta, joiden kanssa teemme tiivistä yhteistyötä. Jos kaipaa apua, olethan yhteydessä meihin. 

Jokainen voi olla osa Biodellyä

Voit jakaa toisille kokemuksiasi tuotteista, kauneudesta ja hyvinvoinnista sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa. Muista tägätä @biodellynatural, jotta voimme jakaa sisältösi. Voit käyttää myös tunnistetta #biodellybff. 

Voit kirjoittaa myös tuotearvostelun valitsemasi tuotteen kohdalle. Näin muut saavat tukea ostopäätökseen käyttäjäkokemuksen perusteella ja tekevät varmempia valintoja. #sharingiscaring

Olemme näistä toimista erittäin kiitollisia, joten kiitos jo nyt! 

Mitä on luonnonkosmetiikka?

Luonnonkosmetiikan valmistuksessa otetaan huomioon ympäristöystävällisyys ja eettisyys koko tuotteen elinkaaren aikana, raaka-aineiden tuottamisesta tuotepakkauksen hävittämiseen. Aito luonnonkosmetiikka ei koskaan sisällä mitään muoviperäistä eikä tuotteita testata eläimillä. Tuotteet ovat biohajoavia ja pakkaukset kierrätettäviä.

Luonnonkosmetiikka on vastaus yhtä aikaa monille - tietoisille kuluttajille, trendin aallonharjalla surffaajille ja yhteisöllisyyttä tavoitteleville sekä meille nykyajan ekoluksustyypeille.

Tehdään arvokkaita tekoja Itämeren hyväksi yhdessä! 

Biodellyn YSMY -kampanjan aikana tuimme John Nurmisen Säätiön työtä Itämeren ja sen perinnön pelastamiseksi: 

1) Biodellyn Ystävämyynnin aikana 16.-22.9.2021 välisenä aikana tilattujen tuotteiden verottomasta summasta lahjoitimme 2% Itämeren ja sen kulttuuriperinnön pelastamisekssi. Kiitos Sinulle, joka tilasit kampanjasta tai muuten olit hengessä mukana! 💙

2) Yhdessä suomalaisen HAVU Cosmetics -merkin kanssa olemme luoneet kaksi erilaista limited edition-huulipunasävyä, nimeltä Delly ja Darling. Näistä sävyistä lahjoitamme 5% per ostettu huulipuna niin kauan kuin huulipunia riittää. Voit lukea lisää huulipunista tästä

Teimme kesällä 2021 yhteiskeräyksen vastuullisuustyötä tekevän Luonnonkaunis -sivuston kanssa:

Keräsimme pottiin yhteensä 600€, ja teimme Biodellyssä sen päälle bonuslahjoituksen 300€ eli lahjoitettava kokonaissumma oli huikeat 900€.

Tiimikeräys saa jatkaa elämäänsä puhdasmeri.fi-sivustolla. Jos haluat vain lahjoittaa ilman ostoksia Itämeren hyväksi Biodellyn ystävänä, se onnistuu näppärästi tähän tiimiin. Voit lukea puhdasmeri.fi-tiimistämme tästä. (löytyy tekstin alaosasta)

Kiitos, kun luit tämän vastuullisuusosion. Jos sinulle heräsi mitä tahansa mietteitä ja ajatuksia, niin ota yhteyttä. 

 

Lue lisää: Luonnonkosmetiikka – mitä se on ja miksi sitä tulisi käyttää?
Lue lisää: Biodelly verkkotilauspaketin vastuulliset pakkausmateriaalit