Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksiin.🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

Yhteistyöt

Markkinointiyhteistyö

Jokainen voi olla osa Biodellyä!

Teemme yhteistyötä vaikuttajien, yhteisöjen, yritysten, järjestöjen ja median kanssa. Olemme innostuneita ja avoimia erilaisille yhteistöille. Ehdota rohkeasti ideaasi. Lähetä sähköpostia miila.louhikkola@biodelly.fi tai moikkaa livenä, jos sattumalta kohtaat ja tunnistat. 

Yhteistyöidean ei tarvitse olla valmis, usein pelkkä siemen riittää ja yhdessä voimme sitä jalostaa. Toivomme kuitenkin, että ennen yhteydenottoa sinulla on olemassa oleva blogi/sivusto/podcast tai muu somekanava sekä aitoa kiinnostusta kauneuteen, hyvinvointiin ja kosmetiikkaan.

Haluatko tarjota sisältöä DELLY Magazineen?

Onko sinulla intressi tarjota inspiroivaa sisältöä ja tarttua vieraskynään? Se on mahdollista DELLY Magazinessa. Meitä kiinnostaa oman alansa asiantuntijat, jotka haluavat tuoda näkemyksensä ja kokemuksensa kauneus -ja hyvinvointiaiheista sekä kestävästä kehityksestä esille. 

Tutustu Delly Magazineen tästä.

Inspiroidu tästä kolmen kimpassa toteutuneesta yhteistyöstä: Biodellyn nimikkohuulipunat Delly & Darling ovat Itämeren asialla! 

Affiliate-ohjelma

Yhteistyö onnistuu myös mainoslinkeillä ja -bannereilla. Jos sinulla on blogi tai sivusto, jossa haluat tuoda Biodellyn brändiä ja tuotteita esille. 

Biodelly tarjoaa affiliate-ohjelman Performissionin kautta, pääset heidän sivuille täältä.

Haluatko tehdä kanssamme Biodellyä? 

Tutustu Biodellyn manifestiin ja arvoihin tästä.